In dit tabblad wordt een groot deel van onze (lopende of afgeronde) projecten afgebeeld!


Wij staan open voor al uw lopende of nieuwe projecten!Opel Kadett c coupé (1974)

Op de eerste paar foto's kunt u zien hoe de Opel bij GS-Garage binnen kwam. Na een tijdje er aan gewerkt te hebben zat er al een compleet nieuwe achterkant in en waren de meeste gaatjes al wel weg. Toen hij helemaal strak was hebben wij hem eerst in de grondverf gezet en er daarna 3 lagen geel overheen gespoten. De klant had een speciale wens, deze wilde namelijk de zwarte vlakken, zoals te zien is op de laatste foto's, op de auto hebben. Deze hebben wij zo strak mogelijk op de auto gespoten. 


Polski-Fiat 126p Cabrio

Deze klassieker is de eigen auto van Gregor, de eigenaar van GS-Garage. De Polski-Fiat staat hoog en droog in de werkplaats en laat zien waartoe GS-Garage allemaal in staat is! Deze unieke auto is door Gregor geïmporteerd uit Polen en glimt nu als pronkstuk in de GS-Garage. De rolbeugel op de achterkant van de auto is speciaal op maat gemaakt omdat de originele beugel niet meer bij de Fiat 126p zat.  


Ford 8630 tractor (1990 - 1993)

Deze oude Ford kwam bij ons binnen, we zullen niet zeggen dat hij bijna wegrotte, maar hij was op, gebruikt. Hij kon wel een opfrisbeurt gebruiken! Bij GS-Garage hebben wij de trekker helemaal uit elkaar gehaald, opnieuw geschuurd, in de grondverf gezet en gespoten in de originele Ford Blauw kleur. Natuurlijk hebben wij het dakje, zoals origineel ook zo was, wit gemaakt. 


Overige Projecten

Projecten zoals deze (mini-)kraantjes en (klassieke) auto's zorgen ervoor dat wij onze passie in werk om kunnen zetten. Het idee dat mensen duur apparatuur of hun klassiekers bij ons toevertrouwt vinden, geeft ons een extra 'push' om er nog een schepje bovenop te doen! Wij staan open voor uw ideeën, gaan in op uw ideeën en zorgen dat het afgerond wordt zoals u het voor ogen had! 


Elk project is welkom! GS-Garage is voor u geopend